• header 008
 • header 004
 • header 003
 • header 002

Nieuws

Tandengoud voor ‘a Sisters hope 2017

Tandarts Erik de Maijer (EDM tandartsen) uit Koedijk verloor zijn oma veel te vroeg aan de gevolgen van borstkanker. Reden voor Erik om naar voorbeeld van het Rode Kruis tandengoud in te zamelen voor een goed doel. Met een opbrengst van € 300.000,- in de periode 2008-2017 mag het initiatief van Erik met recht een groot succes worden genoemd.

Bekijk hier het volledige artikel.

EDM tandartsen accepteert Gulden

Gulden blijft overtuigen! Steeds meer ondernemers kiezen bewust voor het accepteren van Gulden. Zo ook sinds kort EDM Tandartsen uit Koedijk. EDM tandartsen heeft een missie statement en een visie voor haar praktijkvoering en voor de klant. Vooruitgang en innovatie zijn daar een onderdeel van. Ook in de betaalmogelijkheden. Gulden past in deze visie.

Erik de Maijer aan het woord: “We hebben wel een pinautomaat gehad maar dat koste mij gezien het zeer geringe gebruik te veel geld. Maandtarief apparatuur etcetera. Ik heb mij enkele maanden geleden verdiept in de blockchain technologie en vond het super gaaf dat er een Nederlandse variant bestond. Na onderzoek en overleg met mijn zoon (studeert technische informatica) zijn we tot de conclusie gekomen dat Gulden een mooi Nederlands product kan worden. Via Nocks heb ik Guldens gekocht en na het installeren van de Nocks betaal app bedacht dat het ontvangen van gulden betalingen voor kleine bedragen zeer geschikt kan zijn in onze praktijk.”

Hiermee is EDM de eerste tandartsenpraktijk waar je met Gulden kunt betalen. Waarvan akte! Dat alles nog pril is (GuldenBites zit weer eens bovenop het nieuws) blijkt wel uit het volgende:  EDM heeft nog geen Guldenbetalingen ontvangen of er zelfs ook maar ruchtbaarheid aan gegeven bij hun klantenkring. Maar dat zou zo maar eens kunnen gaan veranderen nu 65’000 guldengebruikers er lucht van krijgen. Ik zou ervoor van tandarts wisselen!

Erik de Maijer:”Ik ben er van overtuigd dat de blockchain technologie een belangrijke rol kan gaan spelen in het veilig overdragen van persoonsgegevens tussen tandartsen en verwijzers. Hoe dat kan worden gedaan weet ik niet. Het is een uitdaging en kans voor software ontwikkelaars die meebouwen aan de Gulden blockchain om hier eens naar te kijken of over te brainstormen.”

Parkeer Overlast in verband met plaatsingswerkzaamheden

Binnenkort worden de ondergrondse containers van de milieustraat bij de Lidl vervangen voor nieuwe containers.

De werkzaamheden starten in week 14.

Tijdens de plaatsingswerkzaamheden kunt u eventueel overlast ondervinden en er is mogelijk tijdelijk een slechtere verkeersdoorstroming.

De aannemer voert de werkzaamheden in ieder geval zo kort mogelijk achter elkaar uit om de overlast tot een minimum te beperken.

Voor meer informatie zie Stads Werk 072

Dentista Team in Beeld

dentista team in beeld

De Digitale Afdruk

3shape

EDM Tandartsen werkt met de 3Shape TRIOS: een digitale mondscanner die geavanceerde technologieën gebruikt om zelfs in zeer complexe klinische situaties een hoge kwaliteit te bewerkstelligen.

Vanaf april 2010 werken wij met digitaal afdrukken, eerst met de Lava Chairside Oral Scanner en nu sinds februari 2016 met de 3Shape mondscanner van TRIOS.

De 3Shape mondscanner van TRIOS dient het gemak van de cliënt. Deze scanner is nauwkeurig, snel en comfortabel.

Door de geavanceerde 3D-fototechniek van de 3Shape mondscanner van TRIOS zijn wij in staat om uw gebit nog gedetailleerder in kaart brengen. Zelfs de kleur van uw tanden kan heel nauwkeurig bepaald worden.

Is de scan klaar? Dan worden de gegevens met een druk op de knop digitaal verzonden naar het tandtechnische laboratorium. Daar zijn ze in staat een perfect model te frezen, waarop kronen, bruggen en andere tandtechnische producten vervaardigd kunnen worden. Deze snelle en moderne techniek dient het comfort van onze cliënten en daar zijn wij heel blij mee. 

erik troisWij kiezen voor het maken van een digitale scan omdat: 

 • het voor u comfortabel is
 • een digitale scan zeer nauwkeurig en de pasnauwkeurigheid van uw kroon, brug of Airaligner® dus ook uitmuntend is;
 • we het milieu op deze manier niet meer hoeven belasten met afdruklepels en chemische afdrukmaterialen;
 • het resultaat van de afdruk direct zichtbaar is. Daardoor kunnen we efficiënter met het laboratorium overleggen en is uw werk eerder klaar.

TRIOS® ontving de "Best of Class" Technology Award voor het tweede jaar op rij in 2014 Het hoge snelheid scannen, het nauwkeurige scannen in kleur en de gebruiksvriendelijkheid wordt voortdurend erkend door het toekennen van de "Best of Class" waarde voor tandartsen en tandheelkundige branche.

Nieuwsgierig naar de 3Shape mondscanner van TRIOS? Klik hier voor de video.

EDM Tandartsen

De Omloop 2
1831AH Koedijk
T: 072-5616062
E: info@edmtandartsen.nl

Voorinschrijving

Contact

 • iso
 • air-aligner
 • allesoverhetgebit
 • krt
 • zorgkaart
 • nmt
 • logo-sisters-hope
 • famed
 • gulden
 • Alkmaar