• header 008
 • header 004
 • header 003
 • header 002

Nieuws

Tandengoud voor Stichting A Sister’s Hope 2018

tandengoud 2018Zaterdag 7 oktober werd symbolisch € 62.045,50 overhandigd aan Stichting A Sister’s Hope. Dit geweldige bedrag is tot stand gekomen doordat vele tandartsen (namens hun cliënten) oude kronen doneren voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker in Nederland.

Jaarlijks organiseert Stichting A Sister’s Hope meerdere sportieve evenementen om geld in te zamelen voor onderzoek. Aan het event “Go For Life’ deed ons team mee met 9 fietsers en 2 wandelaars.

Het tandengoud project heeft dit jaar voor de helft bijgedragen aan de totaalopbrengst (€ 120.000,-) van het event ‘Go For Life’.

Alle tandartsen, die via hun praktijk of individueel hebben bijgedragen om gezamenlijk zo veel waarde bij elkaar te brengen, wil ik hierbij enorm bedanken. Ik hoop dat jullie ons de oude kronen en bruggen blijven sturen. Deel alsjeblieft dit initiatief met zoveel mogelijk collega’s.

Wil je in 2019 op zondag 6 oktober ook deelnemen aan “Go For Life’, meld je dan aan op www.asistershope.org en geef jouw deelname ook aan ons door via info@edmtandartsen.nl

Tandengoud voor ‘a Sisters hope 2017

Tandarts Erik de Maijer (EDM tandartsen) uit Koedijk verloor zijn oma veel te vroeg aan de gevolgen van borstkanker. Reden voor Erik om naar voorbeeld van het Rode Kruis tandengoud in te zamelen voor een goed doel. Met een opbrengst van € 300.000,- in de periode 2008-2017 mag het initiatief van Erik met recht een groot succes worden genoemd.

Bekijk hier het volledige artikel.

EDM tandartsen accepteert Gulden

Gulden blijft overtuigen! Steeds meer ondernemers kiezen bewust voor het accepteren van Gulden. Zo ook sinds kort EDM Tandartsen uit Koedijk. EDM tandartsen heeft een missie statement en een visie voor haar praktijkvoering en voor de klant. Vooruitgang en innovatie zijn daar een onderdeel van. Ook in de betaalmogelijkheden. Gulden past in deze visie.

Erik de Maijer aan het woord: “We hebben wel een pinautomaat gehad maar dat koste mij gezien het zeer geringe gebruik te veel geld. Maandtarief apparatuur etcetera. Ik heb mij enkele maanden geleden verdiept in de blockchain technologie en vond het super gaaf dat er een Nederlandse variant bestond. Na onderzoek en overleg met mijn zoon (studeert technische informatica) zijn we tot de conclusie gekomen dat Gulden een mooi Nederlands product kan worden. Via Nocks heb ik Guldens gekocht en na het installeren van de Nocks betaal app bedacht dat het ontvangen van gulden betalingen voor kleine bedragen zeer geschikt kan zijn in onze praktijk.”

Hiermee is EDM de eerste tandartsenpraktijk waar je met Gulden kunt betalen. Waarvan akte! Dat alles nog pril is (GuldenBites zit weer eens bovenop het nieuws) blijkt wel uit het volgende:  EDM heeft nog geen Guldenbetalingen ontvangen of er zelfs ook maar ruchtbaarheid aan gegeven bij hun klantenkring. Maar dat zou zo maar eens kunnen gaan veranderen nu 65’000 guldengebruikers er lucht van krijgen. Ik zou ervoor van tandarts wisselen!

Erik de Maijer:”Ik ben er van overtuigd dat de blockchain technologie een belangrijke rol kan gaan spelen in het veilig overdragen van persoonsgegevens tussen tandartsen en verwijzers. Hoe dat kan worden gedaan weet ik niet. Het is een uitdaging en kans voor software ontwikkelaars die meebouwen aan de Gulden blockchain om hier eens naar te kijken of over te brainstormen.”

Parkeer Overlast in verband met plaatsingswerkzaamheden

Binnenkort worden de ondergrondse containers van de milieustraat bij de Lidl vervangen voor nieuwe containers.

De werkzaamheden starten in week 14.

Tijdens de plaatsingswerkzaamheden kunt u eventueel overlast ondervinden en er is mogelijk tijdelijk een slechtere verkeersdoorstroming.

De aannemer voert de werkzaamheden in ieder geval zo kort mogelijk achter elkaar uit om de overlast tot een minimum te beperken.

Voor meer informatie zie Stads Werk 072

Dentista Team in Beeld

dentista team in beeld

EDM Tandartsen

De Omloop 2
1831AH Koedijk
T: 072-5616062
E: info@edmtandartsen.nl

Voorinschrijving

Contact

 • iso
 • air-aligner
 • allesoverhetgebit
 • krt
 • zorgkaart
 • nmt
 • logo-sisters-hope
 • famed
 • gulden
 • Alkmaar