famed

Uw nota ontvangt u van Fa-med B.V.

De verwerking van onze nota’s hebben wij overgedragen aan Fa-med B.V. Dit bedrijf is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het factureren en innen van nota’s.

Fa-med hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Een tijdige betaling voorkomt verhoging van uw nota. Heeft u vragen over uw nota of bent u niet in staat uw nota tijdig te betalen? Dan kunt u terecht op de website www.notavanfamed.nl. U kunt ook contact opnemen met Fa-med via telefoonnummer 0900 0885 (ma-vr 08:00-18:00 uur). Een nieuw origineel van uw nota kunt u opvragen via telefoonnummer 0900 0882 (€ 1,00 per gesprek plus uw gebruikelijke belkosten). Houd uw notanummer bij de hand.

Met ingang van 1 december 2011 zijn we als praktijk overgegeaan op het zogenaamde E-declareren.
Met E-declareren (clearen) heeft u nergens meer omkijken naar. Fa-med handelt als enige in Nederland de declaraties rechtstreeks digitaal af met vrijwel alle zorgverzekeraars.
U als klant ontvangt alleen nog de nota’s van zorg die niet (volledig) vergoed wordt.

Wilt U uw nota toch in zijn geheel zelf ontvangen, dus zonder tussenkomst of verwerking door uw verzekeraar? Neemt u dan contact met ons op 072-5616062 of mail naar info@edmtandartsen.nl

U kunt na behandeling de nota direct meenemen. Op de nota vindt u  op het rekeningnummer van EDM Tandartsen maatschap. Graag de betaling overmaken met vermelding van het factuurnummer in de omschrijving.

U dient dan wel zelf de nota nog te declareren bij uw verzekeraar.