De Digitale Afdruk 3shape

 In Nieuws

EDM Tandartsen werkt met de 3Shape TRIOS: een digitale mondscanner die geavanceerde technologieën gebruikt om zelfs in zeer comple

xe klinische situaties een hoge kwaliteit te bewerkstelligen.

Vanaf april 2010 werken wij met digitaal afdrukken, eerst met de Lava Chairside Oral Scanner en nu sinds februari 2016 met de 3Shape mondscanner van TRIOS.

De 3Shape mondscanner van TRIOS dient het gemak van de cliënt. Deze scanner is nauwkeurig, snel en comfortabel.

Door de geavanceerde 3D-fototechniek van de 3Shape mondscanner van TRIOS zijn wij in staat om uw gebit nog gedetailleerder in kaart brengen. Zelfs de kleur van uw tanden kan heel nauwkeurig bepaald worden.

Is de scan klaar? Dan worden de gegevens met een druk op de knop digitaal verzonden naar het tandtechnische laboratorium. Daar zijn ze in staat een perfect model te frezen, waarop kronen, bruggen en andere tandtechnische producten vervaardigd kunnen worden. Deze snelle en moderne techniek dient het comfort van onze cliënten en daar zijn wij heel blij mee.

Wij kiezen voor het maken van een digitale scan omdat:

  • het voor u comfortabel is
  • een digitale scan zeer nauwkeurig en de pasnauwkeurigheid van uw kroon, brug of Airaligner® dus ook uitmuntend is;
  • we het milieu op deze manier niet meer hoeven belasten met afdruklepels en chemische afdrukmaterialen;
  • het resultaat van de afdruk direct zichtbaar is. Daardoor kunnen we efficiënter met het laboratorium overleggen en is uw werk eerder klaar.

TRIOS® ontving de “Best of Class” Technology Award voor het tweede jaar op rij in 2014 Het hoge snelheid scannen, het nauwkeurige scannen in kleur en de gebruiksvriendelijkheid wordt voortdurend erkend door het toekennen van de “Best of Class” waarde voor tandartsen en tandheelkundige branche.

Nieuwsgierig naar de 3Shape mondscanner van TRIOS? Klik hier voor de video.