Missie

Wij, Erik de Maijer, Evaline de Waard en alle medewerkers van EDM Tandartsen, zorgen ervoor dat u als cliënt wordt ontvangen en behandeld .

Wij zorgen voor een persoonlijke en gastvrije benadering in een aantrekkelijke en ontspannen omgeving. Preventie, hygiëne, tandheelkundige visie en esthetische tandheelkunde in al haar facetten zijn onze pijlers. Innovatie, professionaliteit en kennis-ontwikkeling zijn onze kracht.

erik

Visie

In onze Visie wordt de moderne tandheelkunde steeds meer door een team met een tandarts uitgevoerd. Voor een moderne praktijkvoering is een gastvrij en service gericht team nodig.

Opleiding is in deze tijd een must om alle moderne ontwikkelingen te kunnen blijven volgen. Klantgericht zijn en persoonlijke aandacht is voor de meeste mensen de belangrijkste reden om voor een tandarts te kiezen.

Erosie en veroudering van tanden en kiezen is een van de belangrijkste bedreigingen voor het gebit in deze tijd.

De noodzaak van preventie en het vroeg begeleiden van jongeren in hun tandheelkundige ontwikkeling is en blijft de basis voor een gezonde en stralende mond. Wij streven ernaar dat elke klant een ambassadeur van onze praktijk kan worden. EDM Tandartsen voor een betoverende glimlach.