• Jaren geleden heb ik de overstap gemaakt naar tandartsenpraktijk EDM in Koedijk. En naar volle tevredenheid. De tandarts en de assistentes zijn heel kundig. Er wordt uitgelegd waar ze mee bezig zijn en, niet onbelangrijk, iedere keer weer hebben zij het geduld om je te vertellen wat het nut is van flossen en goed tandenpoetsen. De praktijk is schoon en netjes. De wachtkamer is heel relaxed met veel leesvoer, een muziekje op de achtergrond en een speelhoekje voor de kleintjes. Naar de tandarts gaan is niet mijn leukste bezigheid. Maar door het enthousiasme wat jullie als team uitstralen vind ik het totaal niet vervelend. Een tevreden patiënt uit Alkmaar.  

  Astrid van der Laan
  Astrid van der Laan
 • Doordat er in het verleden fouten zijn gemaakt bij andere praktijken, was mijn angst voor de tandarts heel erg groot geworden. Het vertrouwen was er totaal niet meer. Ik ben op zoek gegaan naar een praktijk met goede recensies en zo kwam ik bij EDM terecht. Nu zijn we een aantal weken verder en kom ik blij terug van een behandeling van drie vullingen! Waar eerst het binnenlopen van een praktijk al spannend was (de tranen stonden in mijn ogen), kijk ik redelijk gerust uit naar de volgende lange afspraak. Zo fijn dat je door zo’n rustige aanpak (vol informatie), bij mensen waar je totaal jezelf mag zijn, je angsten kunt accepteren en blijer weggaat dan dat je binnenkomt. Alle lof naar Erik en Bente die mij deze ochtend zo fijn behandeld hebben!

  Rosanne van Vuren
  Rosanne van Vuren
 • Als je een bezoekje brengt aan de tandartsenpraktijk van EDM tandartsen kom je allereerst binnen over de rode loper. Binnengekomen klinkt altijd ergens vanachter een balie een opgewekt welkom. Ik voel mij dus altijd een beetje bijzonder als ik naar de tandarts ga. Een aantal jaren geleden besloot ik over te stappen naar EDM tandartsen en ben er dus elk half jaar te gast. In  de afgelopen tijd is mijn complete gebit voorzien van nieuwe vullingen, laten we zeggen een prachtige totaalrenovatie. In alle rust en met goed overleg en stukje bij beetje. Ik ben heel erg blij met het resultaat. Maar het beste bijkomende compliment wat ik alle mensen in de praktijk kan geven is: dwars door alle behandelingen heen ben ik het laatste restantje “angst voor-de-tandarts”, wat er altijd nog zat, helemaal kwijtgeraakt. Jullie zijn toppers!

  Gijsje Drost
  Gijsje Drost
 • We gaan met een glimlach naar de praktijk van EDM Tandartsen en na de controle en/of behandeling gaan we weer huiswaarts met een (nog) stralende glimlach. Al vele, vele jaren komen wij bij EDM en niet alleen omdat wij zeer goed behandeld worden en ons eigen gebit nog steeds hebben, maar ook door de vriendelijke ontvangst en gezellige sfeer in de praktijk. Goed advies, duidelijke afspraken en kijk op én werken met de modernste technieken, geeft een veilig en gerust gevoel bij elk bezoek. Er is geen enkele reden om angst te hebben voor de tandarts. Heb je dat wel:  zeg het  hen, zij helpen je ervan af!

  Anke en Frans
 • Ik ben nu zo’n vijf jaar met het gezin bij edm tandartsen en voel mij er enorm thuis. Met vijf personen komt er op tandheelkundig gebied vanalles wel een keer voorbij: van noodgeval en controles tot esthetiek en preventie. Wat mij zo positief treft is dat alles in deze praktijk gebeurt met aandacht. Met grote kennis van en liefde voor het vak. Met het gehele team! Daarbovenop is er ook nog eens tijd voor alle aandacht voor jou als patient. Top!

  Evelien huis in het Veld
  Evelien huis in het Veld
 • 'Op jonge leeftijd verloor ik in een botsing op het schoolplein twee voortanden, en dat leidde tot pijnlijke ingrepen bij een kaakchirurg. Sindsdien was ik bang voor de tandarts. Dankzij de altijd goedlachse Erik de Maijer en zijn leuke collega's van EDM ga ik tegenwoordig met een big smile naar de tandarts (en ook weer naar huis!). Ik kan EDM echt van harte aanbevelen!'

  Patrick van Hees
  Patrick van Hees
 • Super blij ben ik met deze tandartspraktijk EDM. Er hebben bij mij best veel ingrepen plaats gevonden, maar steeds met heel goed en mooi resultaat. Waar ik super blij mee ben. Zowel Erik als Evelien zijn echt kanjers en heel kundig. Ook alle medewerkers zijn altijd super vriendelijk. Als ik deze tandartspraktijk een cijfer mag geven. Voor mij een hele dikke 10.

  Lida Hoes