Door onderstaand formulier in te vullen, kunt u uw gegevens doorgeven aan de praktijk. Voor ieder gezinslid dient u een apart formulier in te vullen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

EDM Tandartsen in Koedijk zoekt gemotiveerde cliënten. Inschrijving van nieuwe cliënten vindt plaats op volgorde van binnenkomst. Elke inschrijving komt op een wachtlijst. Motivatie voor inschrijving is verplicht. De wachttijd is momenteel 6 tot 8 maanden. Deze kan variëren door drukke en minder drukke perioden.

(Door het Corona virus is de wachttijd helaas verder opgelopen en zijn wij nu eerst bezig met onze huidige cliënten waarvan de behandelingen zijn uitgesteld eerst te behandelen, wij vragen u nog even geduld).

Verwijzing voor esthetische behandelingen zijn via horizontale verwijzing van uw eigen tandarts mogelijk.

U blijft dan ingeschreven bij uw eigen tandarts en de esthetische behandeling wordt dan door EDM Tandartsen uitgevoerd.

Als het formulier is verstuurd, ontvangt u een automatisch retour bericht dat het formulier is verstuurd naar de mailbox van de praktijk.

Het duurt minimaal 24 uur voordat uw inschrijving in ons systeem kan worden doorgevoerd.

Uw gegevens worden op volgorde van inschrijving bewaard. Zodra er ruimte is in de praktijk nemen wij contact met u op en ontvangt u een welkomstpakket  met privacy persoonsgegevens formulier en gezondheidsvragenlijst thuis.

Pas dan dient zich uit te schrijven bij uw oude tandarts en uw oude gegevens op te vragen. Zo weet uw oude tandarts ook dat u bent veranderd van tandarts. Digitale foto’s van de tandarts kunnen het beste gemaild worden naar info@edmtandartsen.nl

Na de inschrijving volgt een eerste bezoek. Pas na het eerste bezoek en een positieve overeenstemming van beide partijen ( behandelaar en cliënt) is uw inschrijving een feit.

Indien u de eerste keer de praktijk bezoekt, neemt u dan altijd uw verzekeringspasje en identiteitsbewijs mee.

Inschrijfformulier

Familie lid 1

//
Geboortedatum*

Adresgegevens

Overige gegevens