EDM tandartsen accepteert Gulden

 In Nieuws

Gulden blijft overtuigen! Steeds meer ondernemers kiezen bewust voor het accepteren van Gulden. Zo ook sinds kort EDM Tandartsen uit Koedijk. EDM tandartsen heeft een missie statement en een visie voor haar praktijkvoering en voor de klant. Vooruitgang en innovatie zijn daar een onderdeel van. Ook in de betaalmogelijkheden. Gulden past in deze visie.

Erik de Maijer aan het woord: “We hebben wel een pinautomaat gehad maar dat koste mij gezien het zeer geringe gebruik te veel geld. Maandtarief apparatuur etcetera. Ik heb mij enkele maanden geleden verdiept in de blockchain technologie en vond het super gaaf dat er een Nederlandse variant bestond. Na onderzoek en overleg met mijn zoon (studeert technische informatica) zijn we tot de conclusie gekomen dat Gulden een mooi Nederlands product kan worden. Via Nocks heb ik Guldens gekocht en na het installeren van de Nocks betaal app bedacht dat het ontvangen van gulden betalingen voor kleine bedragen zeer geschikt kan zijn in onze praktijk.”

Hiermee is EDM de eerste tandartsenpraktijk waar je met Gulden kunt betalen. Waarvan akte! Dat alles nog pril is (GuldenBites zit weer eens bovenop het nieuws) blijkt wel uit het volgende: EDM heeft nog geen Guldenbetalingen ontvangen of er zelfs ook maar ruchtbaarheid aan gegeven bij hun klantenkring. Maar dat zou zo maar eens kunnen gaan veranderen nu 65’000 guldengebruikers er lucht van krijgen. Ik zou ervoor van tandarts wisselen!

Erik de Maijer:”Ik ben er van overtuigd dat de blockchain technologie een belangrijke rol kan gaan spelen in het veilig overdragen van persoonsgegevens tussen tandartsen en verwijzers. Hoe dat kan worden gedaan weet ik niet. Het is een uitdaging en kans voor software ontwikkelaars die meebouwen aan de Gulden blockchain om hier eens naar te kijken of over te brainstormen.”